Stillingsannonse til mat-nats nye sosialkomité

Har DU ventet på muligheten til å bidra til det sosiale miljøet på mat-nat, arrangere sosiale arrangementer for et av UiB’s største fakulteter, ha oversikt over hva som skjer på fakultetet, eller være en del av et fakultets omfattende styre?

Vel, wait no longer; Nå starter mat-nat sin egen sosialkomitè! På lik linje som Psyched på Psyk.fak, Samfunnslogen på SV, og Aqua Vitae på HF, så skal vi øke den sosiale trivselen på vårt fakultet.

Vi søker nå deg, du som er en aktiv student, som kanskje har litt erfaring innenfor planlegging av arrangementer og som ønsker å bidra til å gjøre det sosiale miljøet på mat-nat enda bedre!

Vi trenger 4 studenter som skal utgjøre sosialkomitèens styre, og være med på å gi denne komiteen den best mulige starten!

Nysgjerrig på hva styret i sosialkomitèen skal gjøre? Her kommer arbeidsbeskrivelsen.
Styret til sosialkomiteen skal:

• Ha oversikt over, og koordinere, arrangementene til de ulike fagutvalgene/linjeforeningene.
  • Lage en arena for lettere samarbeid mellom fagutvalgene/linjeforeningene
  • Bistå, samt fungere som konsulenter for fagutvalgene/linjeforeningene
  • Arrangere årlige sosiale arrangementer som f.eks.
    • Mat-nats semester kick-off
    • Studentkampen
    • Vinterleker i samarbeid med andre sosialkomiteer
    • God stemings-arrangementer som grilling og filmkvelder
  • Ha et godt forhold og samarbeid med andre sosialkomiteer samt andre relevante aktører
  • Ha møter ca. en til to ganger i måneden, og/eller når det trengs
  • Øke den sosiale trivselen på mat-nat

Vervet varer i ett år fra høst-17 av, men siden dette blir den første sosialkomitèen, så starter vi arbeidet umiddelbart (vår-17) slik at vi får litt ekstra tid til oppstartsfasen.

Høres dette ut som noe for deg? Trykk på linken under og søk nå!

Har du noen spørsmål angående stillingen? Send en mail til Realistutvalget på ru-intern@uib.no eller ta kontakt på RU-siden på Facebook.

Søknadsfrist fredag 24/02-2017 kl. 23.59