Vinnaren av Undervisningsprisen 2015\2016 er Bjørn Grung

Bjørn Grung har blitt nominert til undervisningsprisen 2015\2016

Bjørn Grung er vinnaren av Undervisningsprisen 2015\2016

RU har gleda av å kunne annonsera Bjørn Grung som vinnaren av Undervisningsprisen 2015\2016. Grung, som underviser i KJEM110, vinn prisen i år for sitt arbeid og sin innsats i faget. Viktige element som har blitt trekt fram er blant anna hans evne til å variera undervisninga, stadig interessant undervisning og gode og morosame historier som passer godt til undervisninga. Andre viktige hovudpunkt er blant evna hans til å motivere og engasjere elever og ikkje minst vera ein som viser og forklarar overgangen frå elev på vidaregåande til student ved eit universitet. Han fortel om gode læringsmetodar og er ein viktig motiverande faktor for å få studentane til å møte opp på 08.15-førelesingane.

RU gratulerer Bjørn Grung og håpar at dette er ein god motivasjon til å fortsetja det gode arbeidet.

Overrekkinga vil ta sted under «PÅ VEG»-veka på tysdagen klokka 12.00 og vi håper at folk har høve til å vera med på den.