Helge Drange og Ingrid Husøy Onarheim er nominert til Undervisningsprisen 2015\2016

Helge Drange er nominert til Undervisningsprisen 2015\2106

Ingrid Husøy Onarheim er nominert til Undervisningsprisen 2015\2016

Neste som har blitt nominert til Undervisningsprisen 2015\2016 er Helge Drange og Ingrid Husøy Onarheim. Drange og Onarheim har blitt nominert av Geofysisk Fagutvalg (GFFU) som har følgjande å sei om dei:

“Foreleser: Helge Drange
Undervisningsassistent: Ingrid Husøy Onarheim

Helge Drange formidler geofysikkens lover på en strukturert og engasjerende måte. Han introduserer
førsteklassingene for havets hemmeligheter i GEOF100 og tar matematikken fra teori til virkelighet i GEOF110.

Med en blanding av animasjoner, forsøk og god gammeldags tavleundervisning forklarer
han sammenhengene i havet og atmosfæren. Ingrid Husøy Onarheim hjelper oss å løse oppgaver som uten henne ville vært uløselige. Med en ubeskrivelig tålmodighet og sinnsro forklarer hun steg for steg hvordan vi skal gå fram, og hun forstår godt hva vi studenter synes er vanskelig.
Helge forklarer vanskelige fenomener på kreative måter, og han snurrer gjerne rundt sin egen akse for å understreke at jorda roterer. Han har alltid en tørr vits eller en historie på lager, som da en fortegnsfeil gjorde at Golfstrømmen havnet på feil side av atlanteren. Helge er nytenkende og en forkjemper for de gode sidene ved digitalisering. Blant annet filmer han alle forelesninger og legger dem ut på nett. Men han er selvfølgelig best live. Studentene møter ivrig opp på forelesningene til Helge, også de som vanligvis foretrekker å lese selv beskriver forelesningene som uunnværlige.”

Tidlegare nominerte for Undervisningsprisen finn du her: Nominerte til Undervisningsprisen 2015\2016