Jeppe Kolding er nominert til Undervisningsprisen 2015\2016

Neste person som har blitt nominert til Undervisningsprisen 2015\2016 er Jeppe Kolding. Kolding har blitt nominert av Linjeforening for Fiskehelse og Havbruk (LFFH) som har følgjande å sei om han:

“Etter å ha forhørt meg med studenter i linjeforeningen har jeg besluttet å nominere Jeppe Kolding for hans innsats i Bio 240, fiskeriøkologi.
Jeppe behersker kunsten å bruke erfaring og opplevelser fra tokt og felten til å bedre formidle de vanskelige delene av pensum. Han har også flere ganger uttalt seg i media på sitt fagfelt, og er derfor med på å trekke fram Universitetet på en positiv og profesjonell måte.

Det er allikevel først og fremst hans bakgrunn fra felt og forskningsgrupper som gjør han til en solid kandidat til prisen, han praktisk erfaring med så godt som alt han beskriver, og har dermed en unik evne til å fange
oppmerksomheten til sine studenter (noe som bør kunne forventes av enhver foreleser, men som
dessverre ikke alltid er tilfelle).”

Tidlegare nominerte for Undervisningsprisen finn du her: Nominerte til Undervisningsprisen 2015\2016