Lynpresentasjoner med boksalg den 22. august

Hei og velkommen til et nytt år på Matematisk og naturvitenskaplig fakultet. Vi i RU (Realistutvalget) ønsker alle hjertelig velkommen hit i høst. Det er allerede mye informasjon som du skal få med deg disse kommende dager, men pust ut, ting faller på plass etterhvert. Litt mer informasjon kommer og på mandag den 22. august. Her er det de forskjellige fagutvalgene som skal presentere seg selv i form av lynpresentasjoner. Her får du vite om hvilket fagutvalg som passer ditt studieprogram, og nettopp hva de kan gjøre for deg og hjelpe deg med. Det du også får vite er hvordan du kan være med i studiehverdagen din og påvirke den til det bedre. Etter presentasjonene blir det pizza og brus, og når det er fortært blir det bruktboksalg hvor du kan få kjøpt brukte fagbøker som du trenger til en rimelig penge.  Tidene for dette er som følger:

16.15: Lynpresentasjon

17.30: Pizza

18.00: Bruktboksalg

Du finner og informasjon på facebook her: https://www.facebook.com/events/858386724305997/

Vi ser frem til å se dere den 22. august

————————————————————————————————————————————————–

Hi and welcome to a new and exciting year at the Faculty of Mathematics and Natural Sciences. We at the RU (Realist Committee) want to give you all a warm welcome to a new and exciting semester this autumn. Already you have gathered a lot of information, but you’ll get the hang of it eventually. However, there are some additional information that you can gather at the 22. of August. Here, the different student unions will present information about themselves by the use of quick presentations. Here you will find the student union that fits your study programme, and also how you yourself can provide a positive impact on the life of yourself as a student and the others. After the presentations, there will be served pizza and soda. When all the pizza is gone, the used book sales will start. Here you can buy yourself a cheap (and previously used) textbook that fits your syllabus for a reasonable amount of money. The time-schedule is as follows:

16.15: Quick Presentations

17.30: Pizza

18.00: Used Book Sales

You can also find information at: https://www.facebook.com/events/858386724305997/

See you at the 22.