Lynpresentasjoner og bruktboksalg, mandag 17. aug

Mandag 17. august arrangerer Realistutvalget Lynpresentasjoner og Bruktboksalg på Realfagbygget. Lynpresentasjonene arrangeres for at de nye studentene skal få et innblikk i engasjementet på fakultetet. Bruktboksalget er et forum for kjøp og salg av pensum, slik at stipendet varer litt lengre.

Lynpresentasjoner av studentorganisasjonene og fagutvalgene tilknyttet til fakultetet. Det vil bli servering av pizza og brus. Presentasjonene vil holde sted i auditorium 1 på realfagbygget klokken 16.15.

Hver studentorganisasjon får 2 min til å kjapt presentere seg selv og sitt arbeid, presentasjonen vil også inneholde informasjon om hvordan interesserte kan bli med i organisasjonen.

Bruktboksalg
Etter lynpresentasjonene, 17.00,  vil det årlige bruktboksalget arrangeres i u. etg på Realfagbygget. Her kan hvem som helt komme og selge/kjøpe brukt pensum. Det vil stilles opp bord for forskjellige fagkoder.
Facebookevent