Vi søker studenter til Fadderstyret 2014!

Vi søker ALLE slags type studenter, i alle aldre, og fra alle fagretninger. Tidligere erfaring er IKKE et krav. For de med en tom CV er dette en gylden mulighet til å ha noe som viser at dere har gjort noe ekstra utenom studiene!

Hovedkriteriene er fortsatt en person som vil være med på å gjøre fadderuken til en fantastisk uke for de nye studentene, i tillegg til at du synes at det er gøy å jobbe med slikt. Det nye fadderstyret vil også få hjelp til å starte opp av tidligere medlemmer, i tillegg til opplæring.

Så hva venter du på? Klikk deg inn på linken og fortell om deg selv, og hvorfor du vil være med på å gjøre fadderuken 2014 til den beste noensinne!

Søknadsskjemaet til fadderstyret er nå mye enklere, slik at det blir lettere for dere å søke plass i fadderstyret 2014. De som ønsker å bli fadderleder presiserer dette, og skriver hvorfor slik at vi kan intervjue dere.

Pågrunn av en noe kort frist tidligere på en uke, har vi nå utvidet fristen til mandag 11.november.

Søknadsskjema finner du her: SØKNAD FOR FADDERSTYRET 2014

party